Onderdeel van AlfaNet

CMS tool

AlfaNet CMS tool

Gemaakt om handig te zijn!

Gebruiksvriendelijk, eenvoudig en veilig omschreven in een notendop. AlfaNet ontwikkelde haar eigen CMS tool of ook wel Content Management System genoemd, tool. Elke website kan voorzien worden van deze CMS tool. Een webshop wordt automatisch voorzien van een CMS tool.

Waarom AlfaNet CMS tool? Het grootste voordeel is dat deze tool niet open source is. Open source software zijn minder veilig omdat ze zomaar gedownload kunnen worden. 

 
 

Eenvoudig teksten beheren

HTML schrijven zonder dat je het weet! Dat is kunnen.

HTML schrijven is met onze editor geen probleem. Je schrijft de inhoud in een soort word programma en onze editor zorgt ervoor dat dit omgezet wordt in de HTML structuur. 

Je kan ook elke pagina voorzien van, voor zoekmachine benodigde, Meta keywords en description.


Fotoalbums

Gemakkelijk en snel!

Een fotoalbum beheren is nooit zo gemakkelijk geweest. Je kan meerdere foto's selecteren en samen uploaden. Het uploadproces wordt getoond en van zodra de foto's geüpload zijn, kan je ze zelf nog sorteren. 

Het aantal albums en foto's zijn onbeperkt! Je kan ook per album zelf de hoofdfoto kiezen en foto's uit de album(s) verwijderen. 

 
 

Meer informatie

AlfaNet CMS tool is meer dan een tool!

Met onze CMS tool hebben wij veel meer te bieden dan bovenaan vermeld wordt. Om een duidelijk beeld te geven, wordt er bij de oplevering van jouw website/webshop een opleiding gegeven en je krijgt ondersteuning.

Bij oplevering is er ook jaarlijks eenmalig een update voorzien. In het eerste jaar is dit GRATIS. Zo blijft het systeem klaar voor eventuele verbeteringen in de toekomst.