Onderdeel van AlfaNet

Microsoft 365

Microsoft 365 Business


Office 365 is gemaakt voor uw bedrijf, nu met de volledig nieuwe Office 2016. Zo kunt u overal en altijd meer gedaan krijgen.

Vertrouwd maar nog beter
Office 365 werkt zichzelf automatisch bij. U hebt dus altijd de nieuwste functies van Word, Excel, PowerPoint, en meer.

Overal werken
Of u nu online of offline werkt en vanaf uw computer, tablet of telefoon, Office 365 staat voor u klaar.

Meer waar voor uw geld
Dankzij de lage opstartkosten en de mogelijkheid om naar behoefte gebruikers en services toe te voegen, biedt Office 365 het rendement dat u nodig hebt om te slagen.

 
 

Beveiliging en betrouwbaarheid

Werk overal en werk slimmer met gehoste e-mail voor bedrijven

Exchange Online biedt geavanceerde mogelijkheden om uw gegevens te beschermen. Postvakken worden gefilterd op malware en spam. Preventie van gegevensverlies voorkomt dat gebruikers per ongeluk gevoelige informatie naar onbevoegde personen verzenden. Wereldwijd redundante servers, geavanceerde mogelijkheden voor herstel na noodgevallen en een team van beveiligingsexperts dat 24 uur per dag Exchange Online bewaakt om bescherming van uw gegevens te waarborgen. En met een gegarandeerde beschikbaarheid van 99,9% en een service level agreement met financiële garantie, kunt u erop rekenen dat uw e-mail altijd beschikbaar is.

 


De touwtjes in handen houden

Werk overal en werk slimmer met gehoste e-mail voor bedrijven

Houd controle over uw omgeving en ervaar de voordelen van het hosten van uw e-mail op Microsoft-servers. Run uw bedrijf op een efficiënte manier via het Exchange-beheercentrum, een gebruiksvriendelijke webinterface. Voer via één interface van het eDiscovery-centrum In-place eDiscovery uit in gegevens in Exchange, SharePoint en Skype voor Bedrijven. Met beleidsregels voor mobiele apparaten kunt u lijsten met goedgekeurde mobiele apparaten maken, vergrendeling via een pincode afdwingen en vertrouwelijke bedrijfsgegevens van verloren telefoons verwijderen. Bovendien is telefonische ITondersteuning 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar.

 

 
 

Gemakkelijk in gebruik en onderhoud

Werk overal en werk slimmer met gehoste e-mail voor bedrijven

Het is nu gemakkelijker dan ooit om uw gebruikers te voorzien van de zakelijke e-mail die ze nodig hebben om productief te blijven. Dankzij de automatische patches hoeft u zelf niet meer de tijd en moeite te nemen om uw systeem te onderhouden. Geef uw gebruikers een In-place archief zodat ze al hun belangrijke gegevens op één plaats kunnen bewaren. En geef ze overal toegang tot e-mail, agenda’s en contactpersonen, via alle bekende browsers en vanaf verschillende apparaten. De integratie met Outlook betekent dat ze profiteren van een uitgebreide en vertrouwde e-mailervaring met offlinetoegang.