Onderdeel van AlfaNet

Online software

Online software


Doorgaans gebruiken wij tal van software die door verschillende aanbieders aangeboden wordt. Telkens met hun visie, waardoor er vaak iets ontbreekt wat de noden van uw bedrijf vervult.

Bij AlfaNet is het mogelijk om dit op te lossen! Wij bouwen voor u een eigen ontwikkelde software die online staat. Dit wordt ook wel Custom development genoemd.

 
 

Zonder installatie!


U hoeft geen installatie uit te voeren. Het enige wat u nodig heeft is een internetverbinding en een internetbrowser.

Met een computer en internettoegang heeft u dus overal toegang tot de webapplicaties. Werk met gemak van op kantoor, thuis, onderweg of bij klanten op locatie.

Hoe gaan we te werk!


Wij bestuderen de werking van uw bedrijf en schrijven een voorstel uit voordat we aan de ontwikkeling beginnen. Uw wensen en wat de huidige software tekort komt wordt uitvoerig besproken en opgenomen in de ontwikkeling.

Wanneer u een nieuw bedrijf opstart, ontvangen we van u graag een document waarop uitgeschreven staat hoe de werking van uw bedrijf zal zijn. Op deze manier kunnen we onze software volledig afstemmen op uw noden.

 
 

Administratieve en juridische kwesties


Wij ontwikkelen software naar de verplichtingen van de kamer van koophandel. Dit wil zeggen dat wij rekening houden met alle documenten die uitgestuurd moeten worden naar klanten en/of leveranciers.

In aansluiting houden we ook rekening met juridische conflicten.

AlfaNet biedt automatisch advies aan dat correct is.

"Top bedrijf met een unieke klantgerichtheid naar service toe. Hier krijgen wij in mensentaal een super internetservice geleverd!"

Prijzen


Afhankelijk van de werken maken we een vrijblijvende offerte op maat. Wanneer dit niet nodig is, zoals bijvoorbeeld voor kleine aanpassingen, wordt het uurtarief van 75 euro exclusief BTW aangerekend.

Voor er een offerte gemaakt wordt, wordt er nog een gesprek gedaan om alles verder in details te bespreken voor een finaal ontwerp. Wanneer het nodig is, wordt er in verschillende stappen gewerkt, afhankelijk van de grootte van het project. Hiervoor wordt er een onderzoekkost gevraagd van 560 euro exclusief BTW. Dit bedrag wordt bij afrekening van de werken afgehouden worden.